Akční nabídka  
Nové zboží  
Vše o nákupu  
Kontakty  
Nákupní košíkNákupní košík
0 položek v košíku   
0,- Kč
Přihlásit se  
Pokladna  
Česky
Úvod » Ochrana osobních údajů Vyhledávání :
 
   Zeptejte se
box
box
   Kategorie
box
 
 Záclony a závěsy
 
 Dekorační látky
 
 Bavlněné látky
 
 Povlečení
 
 Prostěradla
 
 Polštáře a přikrývky
 
 Deky
 
 Přehozy
 
 Ručníky a osušky
 
 Do koupelny
 
 Do kuchyně
 
 Ubrusy a prostírky
 
 Švadlenka, tvoření a ostatní...
 
 Dětský textil
 
 ! AKCE !
 
 VÝPRODEJ, SLEVA!

Všechno zboží
Všechno zboží dle katagorií

box
   Informace
box
Obchodní podmínky
 
Dodací a platební podmínky
 
Ochrana osobních údajů
 
Reklamační řád
 
Telefonická objednávka
 
Odkazy
 
Kontaktní informace

box
   Články
box
Nové články (0)
Všechny články (7)
Jak objednat zboží? (1)
Newsletter Textil Soldán.cz
O zboží (6)
box
   Doporučujeme více
box
Dekorační látka MARIBOR ecru - š.150cm - metráž
Dekorační látka MARIBOR ecru - š.150cm - metráž
250,- Kč
box
   Akce více
box
Záclona metrová EXCLUSIVE - bílá (A2987) - VÝPRODEJ, SLEVA 30%
Záclona metrová EXCLUSIVE - bílá (A2987) - VÝPRODEJ, SLEVA 30%
175,- Kč
122,- Kč
box
   Novinky více
box
Dekorační látka 418 s leskem - šedá - š.140cm - metráž
Dekorační látka 418 s leskem - šedá - š.140cm - metráž
220,- Kč
box
   Nejprodávanější
box
01.Obšití a zapravení svislých okrajů záclony / voálu / závěsu
02.Našití řasicí pásky / stuhy
03.Řasicí páska - šířka 2,5 cm - tužkové sklady - 1:2 - průhledná
04.Řasicí páska - šířka 2,5 cm - 2 sklady - 1:2 - průhledná
05.Voál šifon metrový UNI - bílý - s olůvkem
06.Řasicí páska - šířka 2,5 cm - pravidelné sklady - 1:1,5 - průhledná
07.Řasicí páska - šířka 5 cm - tužkové sklady - 1:2 - průhledná
08.Záclona metrová - organza bílá UNI, lesklá, s olůvkem
09.Provázková záclona kusová PROVÁZKY AGA - barevná (7 barev)
10.Záclona metrová voál bílý se vzorem (R0557)
box
   Podporujeme
box
box
Ochrana osobních údajů HEADING_TITLE

Ochrana osobních údajů ve firmě Textil Soldán s.r.o.

  • Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí z.č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

  • Osobní údaje (jako např. jméno, adresa, telefon, e-mail, bankovní spojení, popř. IČ, DIČ, apod.), které jsou součástí objednávky nebo nám byly sděleny během registrace nového zákazníka, jsou považovány za diskrétní a jsou chráněny proti zneužití.

  • Údaje o zákaznících zásadně nebudou sdělovány třetím osobám kromě těch, které se přímo podílejí na vyřízení objednávky zákazníka (banky, přepravci apod.) a to pouze v nutném rozsahu.

Pokračovat
ÚVOD KONTAKT KOŠÍK POKLADNA MŮJ ÚČET
Copyright © Textil Soldán s.r.o.   |   Design by Karel Pěchovič

Katalog Bezva Portál  |  iObchody.com  |  Hledejceny.cz  |  Můj-nákup.cz  |  NejlepšíCeny.cz  |  InternetoveObchody.com  |  Keywords.cz  |  Shoops.cz - online shop  |  Katalog firem  |  Top-Internetové-Obchody.cz  |  Internet-Obchody.cz  |   Ishopy.com  |  Shopy.cz - Internetové obchody  |  OnlineShopy.cz  |  CenyZboží.cz  |  NejNákup.cz vyhledávač zboží, eshopů a cen  |  E-internetové obchody  |  Nejlepšínákupy.cz  |  Centrum obchodu.net  |  Linkovník  |  Odkazovna  |  www.zlinske-stranky.cz  |  Kočárky, autosedačky, hračky  |  Ubytování  |  Pračky, chladničky, myčky nádobí  |  CK Soleada  |  Dárky  |  Sekční vrata, Garážová vrata  |  Zpětné odkazy  |  Kávovary shop online  |  Superhry  |  Vlasy, kosmetika  |  Florbalové hole a florbalky  |  Kulturistika  |  LEGO.Stavebnice-Hračky.cz  |  Recepty na Medovník  |  Překladatelské agentury  |  Kvalitní nářadí  |  Dveře, zárubně  |  Kontaktní čočky optika  |  Rybářské potřeby  |  Wallpapers zdarma  |  Dovolená last minute  |  Avon, kosmetika, avon lady, avon katalog  |  Ploty a pletivo  |  Kancelářské potřeby  |  Strongbody.cz  |  Reklamní předměty  |  Veratex - povlečení, prostěradla  |  Hračky pro děti - Hrackyprodeti.eu  |  Chci Masáž.cz  |  Chci KOŠILE.cz - internetový obchod  |  Výměna odkazů

optimalizace PageRank.cz

NAVRCHOLU.cz